Teltházas koncertre számíthatunk!

Koncz Zsuzsa koncert Debrecenben!

November 27-én a Kölcsey Központ Nagytermében ad koncertet a hazai zenei élet egyik kiemelkedő legendája, Koncz Zsuzsa. A tavalyi nagy sikerű fellépés után idén is teltházas koncertre számíthatunk.

2008.11.21 16:00ma.hu

Dalai szabadságról, ki nem mondott ellenállásról szólnak, s arról a vágyról, hogy változzon a világ.
 
A mai világban is vannak emberek, akik nem okoznak csalódást. Ismeretlenül is ismerőseink ők, akik sokszor a zilált mindennapjainkban az állandóságot, az értéket képviselik. Ilyen művész Koncz Zsuzsa is, aki egy országos turné keretében vendégszerepel Debrecenben. 

November 27-én csütörtökön 19 órától várja rajongóit a Kölcsey Központ Nagytermében egy fergeteges, magával ragadó, óriási bulira. Koncz Zsuzsa ezekkel a koncertekkel szeretné megköszönni mindazt a figyelmet, szeretetet, megértést, amellyel körülveszik, akik értik és kedvelik dalait, akik „vele voltak” eddig pályáján. 

Persze szeretettel várja azokat is, akik az utóbbi időben fedezték fel, szerették meg dalait.
 
A művésznő drámai erejű munkásságáért az idei március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából Kossuth-díjat vehetett át, és munkája elismeréseképpen a 2008. évi Prima Primissima Díj zeneművészeti kategóriájának egyik jelöltje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.