"Akkor inkább elmegyek"

Koncertturnéra indul Koncz Zsuzsa

Ezúttal nem kapcsolódik új lemezhez Koncz Zsuzsa október 16-án kezdődő turnéja, az énekesnő egy "köszönet koncertkörútra" indul. Mint azt az MTI-nek elmondta, így szeretné "viszonozni" rajongói szeretetét és a hűséget, amivel pályáját követik. Keszthelyen lesz az első koncert, és december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában zárul a sorozat.

2008.10.10 17:02MTI

Koncz Zsuzsa hozzátette: az elmúlt időszakban rengeteg örömteli élményt kapott a közönségtől, amit most méltóképp szeretne megköszönni. Kiemelte a kiállítást a Komédiumban, amelyet az Illés KluBoschok vezényletével rendeztek rajongói. ű

"Meghatott a szeretet, amellyel készítették, és ha van alkalom, boldogan éneklek nekik és mindazoknak, akik szeretik dalaimat. A "régi fiataloknak", akikkel együtt indultunk, és az újaknak, akik koncerten talán soha nem hallották ezeket a dalokat" - hangsúlyozta, megjegyezve, hogy így lett a december végi nagy budapesti koncert alcíme Köszönet Koncert. 

Beszámolt arról, hogy a felkérés a két évvel ezelőtti arénabeli fellépésének "gazdájától" származik. Megkérdezték, lenne-e kedve és ereje az újrázáshoz. "Miután nagyon jó volt az együttműködés, és elképzeléseimmel is egybevágott, igent mondtam, de ha már Aréna-koncert, akkor legyen turné is" - mesélte Koncz Zsuzsa. 

A Keszthelyről induló sorozat Nyíregyháza, Győr, Pásztó, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Marosvásárhely, Debrecen, Szekszárd, Vác, Pécs és Dabas után érkezik Budapestre. A marosvásárhelyi koncert kapcsán Koncz Zsuzsa elmondta: "lehet, hogy merészség kell hozzá, hiszen nagy a távolság, sokat kell autózni odáig, de az erdélyi közönségnek tartozom annyival, hogy ha lehetőség van rá, akkor menjek." 

Mint azt az énekesnő hozzáfűzte, a többi vidéki helyszínt ismeri, ha nem is mindet egyformán. Koncz Zsuzsa arról nem akart beszélni, lesz-e vendége a budapesti záró koncertnek. "Legyen az én titkom" - tette hozzá. 

Mint elmondta, "zenésztársai, nemcsak nagyon tehetséges muzsikusok, de közreműködésük felelősségét is pontosan érzik. Ez komoly erénye a régóta együtt muzsikáló csapatnak". Beszámolt arról, hogy a fővárosi koncert anyagának megjelentetéséről még nincs döntés. A hangot felveszik, ha lesz lehetőség, kiadják.
 
"Illene egy új koncertlemez, az Unplugged volt az utolsó 1994-ben" - jegyezte meg. Elárulta, hogy készül egy új album is, de, mint mondta, korai volna még nyilatkoznia róla. 

"Most azokat a dalokat éneklem majd, melyekhez a közönség kötődik, és én is úgy hiszem, kiállták az idő próbáját" - tette hozzá Koncz Zsuzsa utalva arra, hogy mire számíthatnak rajongói az október 16-án induló koncertsorozaton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.