Szabó Magda és Egressy Zoltán meséje színpadon!

Tündér Lala a Kolibri Színházban!

Szabó Magda klasszikus meséjét Egressy Zoltán alkalmazta színpadra. A Kolibri Színházban egy izgalmas és szép történetet mesélnek el, kicsiknek és nagyoknak, ez a Tündér Lala .

2008.11.21 15:30ma.hu

Szabó Magda Tündér Laláját bizonyára sok gyerek olvasta, ismeri. Számukra is örömöt jelenthet színházban látni a különös tündér történetét. 

Szabó Magda klasszikus meséjét Egressy Zoltán alkalmazta színpadra. Kőváry Katalin rendezésében a Kolibri Színházban tündérek és emberek, színészek és bábok együtt mesélik el nekünk Tündér Lala izgalmas és szép történetét. 

A tündérek se mind egyformák. Vajon miben különbözik Tündér Lala a normális tündérektől? Mitől fél a gyönyörű Írisz királynő, és mi a célja a titokzatos varázslóminiszternek? Eléri-e a célját Aterpater, és mi lesz Amalfival, a hűséges testőrkapitánnyal? „ 

Bemutató időpontja: 2008. november 29.
Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.