Filmajánló

Ott a régi tévé a Szárnyas fejvadász 2049 előzetesében

Az új film főszereplője a Szabadság téri, egykori MTV-székház forgóajtóján lép be, és tesz meg pár lépést az aulában.

2016.12.20 11:22ma.hu

Harminc évvel az eredeti film cselekménye után egy új szárnyas fejvadász, a Los Angeles-i rendőrség K nevű tisztje (Ryan Gosling) egy régi titkot ás elő, amely káoszba sodorhatja a már eleve ingatag lábakon álló társadalmat. K-t arra készteti a felfedezése, hogy Rick Deckard (Harrison Ford), az egykori Los Angeles-i rendőrtiszt nyomába eredjen, aki harminc éve eltűnt.

Az új film főszereplője egyébként a Szabadság téri, egykori MTV-székház forgóajtóján lép be és indul meg az aulában. Az előzetes emellett felvillant pár éjszakai városi pillanatot is.

A régi tévé


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.