Perspektíva

Látta már rágógumi színűben New York nevezetességét?

Egy olasz fotósnak nem tetszett annyira a Central Park zöldje...

2016.05.24 10:59ma.hu
Paolo Pettigiani

A New Yorkban található Central Parkot senki sem hagyja ki, aki a városba látogat, hiszen kellemes oázist teremt a sok zöld a város szívében. Egy olasz fotós azonban másban látta meg a perspektívát.

A 24 éves Paolo Pettigiani "Infrared NYC" fotósorozata speciális film segítségével vibráló színben mutatja a Central Parkot és környezetét: a fák és a fű rágógumi színű (rózsaszín), a felhőkarcolók pedig türkizek.

Az ilyen különleges sorozat Pettigiani nem egyetlen alkotása, hasonló effektben láthatjuk szülővárosát, az olasz Aviglinanát is.

A művész célja elmondása szeirnt az volt a projekttel, hogy megvilágítsa a természet kontrasztját és varázsát New Yorkban is.

Paolo Pettigiani



Paolo Pettigiani


Paolo Pettigiani


Paolo Pettigiani


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.