Eurovíziós Dalfesztivál

Papp Máté lett A Dal 2016 stockholmi videobloggere

Papp Máté nyerte meg A Dal 2016 videoblogger pályázatát, és így ő lett az a szerencsés, aki elutazhat Stockholmba az idei Eurovíziós Dalfesztiválra és a helyszínről tudósíthat az eseményről.

2016.04.01 19:57MTI

Papp Máté a pályázat nyerteseként két retúr repülőjegyet kap Stockholmba, és eltölthet három éjszakát másodmagával a svéd fővárosban a SAS Scandinavian Airlines és a Svéd Nagykövetség felajánlásában, emellett két belépőjegyet kap a nemzetközi dalverseny május 14-i döntőjére a stockholmi arénába a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) jóvoltából.

A nyertes ezeken felül lehetőséget kap arra, hogy A Dal 2016 hivatalos weboldalán - www.mediaklikk.hu/adal - közvetítse végig az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét.

A február közepén meghirdetett videoblogger pályázatra március 15-ig lehetett jelentkezni egy olyan egy-két perces videóval, amelyben a pályázó megmutatta, miért ő lenne az ideális videoblogger, aki tudósíthat a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválról. A szakmai zsűri által kiválasztott győztes nevét csütörtökön hirdették ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.