Eurovíziós Dalfesztivál

Keresik A Dal 2016 stockholmi videobloggerét

Stockholmba, az idei Eurovíziós Dalfesztiválra utazhat és a verseny kulisszái mögül tudósíthat az a szerencsés, aki megnyeri A Dal 2016 videoblogger pályázatát.

2016.02.17 16:25MTI

A Dal egyedülálló kezdeményezést indított, ami teret ad a fiatatoknak, hogy megmutassák magukat, tehetségüket és kreativitásukat. A versenyre bárki jelentkezhet, aki elküldi egy-két perces videopályázatát, amelyben megmutatja, miért ő lenne az ideális videoblogger, aki tudósíthat a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválról - közölte a műsor kommunikációjával megbízott cég szerdán az MTI-vel.

A pályázat nyertese két retúr repülőjegyet kap Stockholmba és eltölthet három éjszakát másodmagával a svéd fővárosban a SAS Scandinavian Airlines és a Svéd Nagykövetség felajánlásában, emellett két belépőjegyet kap a nemzetközi dalverseny május 14-i döntőjére a stockholmi arénába az MTVA jóvoltából. Ezeken felül a nyertes lehetőséget kap arra, hogy A Dal 2016 hivatalos weboldalán közvetítse végig az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét.

A Dal 2016 stockholmi videobloggere pályázatra március 15-ig várják a jelentkezéseket. A szakmai zsűri által kiválasztott győztest március 31-én fogják kihirdetni.

További részletek a pályázatról és a jelentkezés feltételeiről a mediaklikk.hu/adal oldalon találhatóak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.