Folytatódik a nemzetközi drogháború

A teljes főszereplőgárda visszatér a Sicario - A bérgyilkos folytatásában

Teljes gőzzel folynak a munkálatok a nemzetközi drogháborúról szóló Sicario - A bérgyilkos című 2015-ös amerikai thriller folytatásán, amelyben a főszereplők mindegyike, Emily Blunt, Benicio del Toro és Josh Brolin is visszatér a mozivászonra.

2016.04.01 19:34MTI

A The Hollywood Reporter című filmes portálnak adott interjúban a film producerei elmondták, hogy akárcsak az első résznek, a folytatásnak is Taylor Sheridan írja a forgatókönyvét. Rendezőnek ismét a kanadai Denis Villeneuve-öt szeretnék megnyerni.

A nemzetközi drogháborúról szóló Sicario - A bérgyilkos a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése volt. A mozi a cannes-i filmfesztiválon debütált, ahol elnyerte a kritikusok tetszését.

A 30 millió dolláros (8,2 milliárd forint) büdzséből forgatott mozira világszerte 80 millió dollár értékben váltottak jegyet.

Az amerikai-mexikói határon játszódó történetben Blunt egy fiatal FBI-ügynököt, Brolin a rendőrségi csoport vezetőjét, Del Toro egy rejtélyes kolumbiai tanácsadót alakít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.