A legújabb produkciók

Moszkvában megkezdődött a Cifra-2 Magyar Filmfesztivál

A Swing című romantikus filmvígjáték bemutatásával csütörtök este Moszkvában megkezdődött a hazai mozgóképipar legújabb produkcióit bemutató Cifra-2 Magyar Filmfesztivál.

2016.04.02 00:30MTI

A közönség által a Dokumentumfilmek Központjában tetszéssel fogadott vetítést követően az alkotás kulisszatitkairól a nézők Törőcsik Franciskával beszélgethettek el, akivel a seregszemle második estéjén, a Veszettek bemutatója után is találkozhatnak majd. A színésznő ugyanis mindkét filmnek szereplője.

Az orosz főváros közönsége a friss magyar filmkínálatból második ízben megrendezett fesztiválon megismerkedhet még a Víkenddel, a Félvilággal, és a Hajnali lázzal is.

A fesztivál csúcspontja hétfőn a Gogol Központ nagytermében az Oscar-díjas Saul fia oroszországi ősbemutatója lesz. Az est vendége lesz Molnár Levente színész és Gyovai Zoltán rendezőasszisztens. A filmet április 14-től tűzik műsorukra az orosz filmszínházak.

A vetítéssorozat többek között a moszkvai magyar nagykövetség, a magyar kulturális központ, valamint a CoolConnections orosz kulturális egyesülés szervezésében jött létre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.