Iman édesanyját gyászolja

Újabb haláleset rázta meg a néhai David Bowie családját

Három hónappal Bowie halála után az énekes özvegye újra gyászol.

2016.04.01 19:12MTI

Iman, Dawid Bowie felesége újabb veszteséggel kell, hogy szembe nézzen. Három hónappal azután, hogy elvesztette férjét most szeretett édesanyját Marian Abdulmajidot gyászolja. A hírt a család egyik tagja erősítette meg csütörtök este.

Imant mindig is szoros kapcsolat fűzte szüleihez, sokszor elmondta, mennyi támogatást és szeretetet kapott otthon, s hogy milyen értékekkel engedték útjára, amikor 18 éves lett - írja a Hellomagazine.com-ra hivatkozva a Hirado.hu.

A modellt férje halálát követően két hónapig nem lehetett nyilvános helyen látni, a család most joggal aggódik, hiszen Iman még David halálát sem tudta kiheverni és feldolgozni, most pedig még mélyebbre zuhanhat ezzel a veszteséggel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.