Gólyahír!

Elképesztő bejelentést tett David Bowie fia, egy hónappal apja halála után

A 44 éves Duncan Jones a hivatalos Twitter-oldalára posztolta a hírt, megemlékezve apja haláláról is.

2016.02.11 09:52ma.hu

David Bowie fia bejelentette, hogy nemsokára apa lesz. Bár a rajz elég furára sikeredett, miután egy magzatot ábrázol, köldökzsinórral. A 44 éves Duncan Jones azt írta hozzá, hogy egy hónapja ment el apja, a rajzot Karácsonyra készítette neki, a gyermeket pedig júniusra várják: "Az élet körforgása. Szeretünk, nagypapi" - írta.

A BAFTA-díjas rendező a rocksztár legidősebb gyermeke, az egyetlen gyermek Bowie és Angie 10 évig tartó házasságából. 2012-ben házasodtak össze Rodene Ronquillo fotóssal. 2013-ban Jones feleségénél is rákot állapítottak meg, dupla masztektómián (emlőeltávolító műtét) esett át. Gyermekük Bowie első unokája.

Egy hónapja így "távozott" a közösségi oldalról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.