Ilyen még nem volt

Az egész világot bejárta az AC/DC-t éneklő operaénekesnő felvétele

A spanyol tehetségkutatóban ilyenre még nem volt példa, mindenki ledöbbent a produkció láttán.

2016.03.19 14:26ma.hu

A Spain's Got Talent színpadát Cristina Ramos perzselte fel három nappal ezelőtt, ami nem túlzás, hiszen a válogatóban nyújtott alakítása olyan elképesztő volt, hogy az egész világot bejárta a róla készült felvétel - írja a Hirado.hu.

A spanyol szépség egy szép áriával kezdte produkcióját, mely egyébként szintén kimagasló volt, aztán egyszer csak letépte magáról a földig érő szoknyát és elindult az AC/DC Highway to Hell című számának alapja. Először a zsűri nem értette, mi folyik a pódiumon, de Cristina hirtelen váltással belekezdett a rock himnuszba, ami aztán a nem létező csillárt is megrezgette.

A bírák elképedve bámulták a csodás hangú lányt, az egyikük már az asztalon fetrengett a rendkívüli produkció végén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.