Fesztivál

Fezen - Finntroll, DevilDriver és Tankcsapda is lesz

A tavalyi nézőcsúcs után idén két nagyszínpad lesz: az egyiken a keményebb zenék képviselői játszanak, a másikon a könnyedebb műfajok külföldi és hazai sztárjai zenélnek, és természetesen több kisebb helyszín is lesz az idei Fezenen.

2016.02.02 22:30MTI

A Finntroll, a DevilDriver és a Tankcsapda is fellép az idei Fehérvári Zenei Napokon (Fezen), amelyet augusztus 3. és 6. között rendeznek.

A tavalyi nézőcsúcs után idén két nagyszínpad lesz: az egyiken a keményebb zenék képviselői játszanak, a másikon a könnyedebb műfajok külföldi és hazai sztárjai zenélnek, és természetesen több kisebb helyszín is lesz az idei Fezenen - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A kaliforniai heavy metál csapat, a DevilDriver a frontember Dez Fafara vezetésével eddig hat lemezt készített, májusban érkezik a Trust No One című új anyag. A DevilDriver a Fezen első napján, augusztus 3-án ad koncertet Székesfehérváron. A Tankcsapda sokszor játszott a Fezenen, idén augusztus 5-én fog. A folkmetálban utazó finn Finntroll a fesztivál zárónapján, augusztus 6-án zenél. A 1997 óta létező héttagú csapat járt már Magyarországon, 2009-ben a Hegyalja fesztiválon. A Finntroll eddig hat stúdióalbumot készített, a legutóbbi, a Blodsvept 2013-ban jelent meg.

A szervezők már korábban bejelentették a Powerwolf és a Within Temptation fellépését az idei Fezenen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.