Programajánló

Születésnapi koncertet ad Egri János dzsesszbőgős a Gödörben

A dzsessz mellett blues-, funk-, világzenei és popdalok is elhangzanak 18-20 muzsikus előadásában.

2016.01.30 05:30MTI
FB-esemény / KiFra

Ötvenedik születésnapját ünnepli Egri János dzsessznagybőgős, aki február 13-án a G3-Gödör Klubban zenésztársai, barátai társaságában ad koncertet - hangzott el M1 aktuális csatorna pénteki adásában.

Az a koncepció, hogy a több mint kétórás koncert énekescentrikus legyen - mondta el Egri János a műsorban, hozzátéve: a dzsessz mellett blues-, funk-, világzenei és popdalok is elhangzanak 18-20 muzsikus előadásában.

A fellépők között lesz a Trio Midnight (Oláh Kálmán, Egri János, Balázs Elemér), Malek Andrea, Szulák Andrea, Török Ádám, Fekete Jenő, Szőke Nikoletta, Dresch Mihály, Kőszegi Imre, Szakcsi Lakatos Róbert, Egri János Jr., David Yengibarian és a Romano Drom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.