Programajánló

Nemzetek Karácsonya a Kikötőben

Egy olyan örömünnepre vár mindenkit a Kikötő Ifjúsági Közösségi Sziget, ahol megismerhetőek a különböző nemzetek karácsonyi szokásai az ESN és az AIESEC szervezeteken keresztül itt tanuló, dolgozó fiatalok segítségével.

2015.12.19 16:44ma.hu
Facebook

A teljes program ingyenes, az estét a Pestújhelyi Gyermekotthon javára összegyűlt adományok átadása zárja. A Kikötő és a Csokonai Művelődési ház az adventi időszakban gyűjtést szervezett, tartós élelmiszerek, tisztasági- és tisztítószerek felajánlásával lehetett csatlakozni a kezdeményezéshez.

PROGRAM

15:00-16:00 A nemzetek bemutatkozása, tradícionális karácsonyi ételek kóstolója, daltanulás.
16:00-17:00 A Holddalanap Zenekar adja elő Népek Karácsonya című műsorát, ahol perui, andalúz, portugál, bolgár, kopt, moldvai és latin nyelvű karácsonyi dalokat hallhatunk tőlük.
17:00-18:00 A Nemzetek Karácsonyfájának feldíszítése, tradícionális karácsonyi ételek kóstolója, daltanulás.
18:00-19:00 A Ki mit tud versenyünk helyezettjeinek karácsonyi zenés, táncos műsora:
Varga Eliza
Anna D. Crew
Kalopszia

HELYSZÍN
A Blaha Lujza tértől 15 perc alatt elérhető a 7, 7E, 107, 133 buszokkal, a Fő tér megállóhelytől gyalog a 1156 Budapest, Száraznád utca 5. szám alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.