Programajánló

Virtuózok viadala a Várkert Bazárban

Különleges koncertsorozat kezdődik a hétvégén a Várkert Bazárban: a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató viadalán szombat este a zongoráé lesz a főszerep.

2015.10.23 09:56MTI
varkertbazar.hu

A Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. együttműködésével életre hívott Virtuózok viadalának első koncertjén fellép Boros Misi, Magyar Valentin, Gyöngyösi Ivett, Szüts Apor és Isa Trotta Olaszországból. Vezényel Bolyky Zoltán, közreműködik a Hegyvidéki Solti György Zenekar - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

A jövő nyárig tartó hangversenysorozat minden rendezvényén egyetlen előre meghatározott hangszer áll majd a középpontban, amelyen az ifjú tehetségek egy meglepetésvendéggel mérhetik össze tudásukat.

A Virtuózok legfontosabb vállalása közelebb hozni a klasszikus zenét az emberekhez azáltal, hogy azokat a fiatalokat kutatja fel, akik kiválóan játszanak a klasszikus zenei hangszerek valamelyikén vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a klasszikus éneklés terén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.