Nagyszabású show-ra készülnek!

Zorall szezonnyitó-koncert a Wigwamban

A klubszezon első nagyszabású koncertjére készül a Zorall együttes, ami október 18-án lesz a Wigwamban, és szokás szerint új show-ra, sztárvendégre és egy vendégzenekarra is számíthat a közönség.

2008.10.15 17:00ma.hu

- Ez lesz az első nagyszabású rockklubos bulink, és ahogy minden évben szoktuk, most is új műsorral készülünk – kezdte Lévai-Hangyássy László, a Zorall együttes basszusgitárosa.
 
- Persze a legjobb slágereket megtartjuk, de körülbelül 50 százalékot lecserélünk minden évben, hiszen szerencsére elég nagy a repertoár, közel nyolcvan dal közül válogathatunk. Illetve ilyenkor a lányok is mindig új showt csinálnak, megváltoztatják a táncos elemeket. Ezen kívül szokásunkhoz híven most is lesz sztárvendégünk, mégpedig Müller Attila, a Cool Tv műsorvezetője, aki szaxofonozni fog több számban is. Rajta kívül pedig egy vendégzenekar is helyet kapott a 90 perces tömény műsorban, mégpedig a Harlot zenekar. 

Az utóbbi időben pár változás is történt a Zorall együttessel, ami miatt még egy meglepetésre számíthat a közönség a szombati bulin. 

Ezen a koncerten fogjuk felavatni a régi és az új dobosunkat. Fenegyerekkel történt egy baleset, ami miatt Boros Peti, azaz ahogy mi hívjuk, Pöpi helyettesítette az elmúlt tizenhárom hónapban. Fenegyerek fizikai állapota még mindig nem enged ennyi utazást és fellépést, emiatt - meg persze Pöpi miatt is - az a döntés született, hogy Fenegyerek marad a Junkiesban a dobos, Pöpi pedig a Zorallban – mesélte Hangya.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.