Fekete Vágás-koncert

Tiltott dalokat játszik a Zorall

Úgynevezett Fekete Vágás-koncertet ad a Zorall zenekar szombaton a Rocktogonban, vagyis kizárólag olyan feldolgozásokat játszanak, amire nem kaptak engedélyt.

2008.05.15 17:03ma.hu

Nagyjából 25-30 szám lesz a terítéken, többek közt Alice Cooper Poisonjának és Cserháti Zsuzsa Különös szilveszterének mixe, illetve a Police Message In A Bottle dalának és a KFT Balatoni nyárjának egybegyúrása.

- A Zorall 6 éves fennállása alatt rengeteg olyan feldolgozást csináltunk, melyek az engedélyek hiányában nem kerülhettek fel lemezre – mondta Lévai-Hangyássy László, a zenekar basszusgitárosa. – 25-30 számról van szó, többnyire külföldiek. Időközben meghívást kapunk a Rocktogon klub szervezőitől, és arra gondoltunk, hogy adunk egy speciális bulit. Így jött az ötlet, hogy tartsunk egy úgynevezett Fekete Vágás-koncertet, azaz kizárólag lemezre nem engedélyezett dalokat adunk elő. Felcsendül többek közt Alice Cooper Poisonjának és Cserháti Zsuzsa Különös szilveszterének mixe, vagy a Police Message In A Bottle dalának és a KFT Balatoni nyárjának egybegyúrása, illetve Demjén Rózsi Szerelemvonat számának és az Offspring Give It To Me Baby egyvelege.

A koncert május 17-én, szombaton lesz a Rocktogonban (Budapest, VI. ker. Mozsár u. 9.). A közönség bemelegítése 20 órától a Harlotra vár, a Zorall pedig 21-től 23 óráig lesz a színpadon. A belépő 1.500 forint.

A zenekar negyedik nagylemeze tavaly decemberben jelent meg Zorall-Flöss címmel az FF Film & Music gondozásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.