Programajánló

Nyelvparádé idén is a Millenárison

Idén is megrendezik a Nyelvparádét a budapesti Millenárison: a péntektől vasárnapig tartó program keretében több mint nyolcvan kiállító a nyelvtanulási lehetőségek teljes palettájával várja a látogatókat.

2015.09.09 06:30MTI

A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az ingyenesen látogatható rendezvényen nemcsak bel- és külföldi nyelvtanfolyamok, nyelvkönyvek és segédeszközök sokaságát találják meg az érdeklődők, hanem ki is próbálhatnak nyelvvizsgát, nyelvórát, internetes tanulási lehetőségeket és technikai újdonságokat.

A kiállítók jelentős kedvezményeket adnak a látogatóknak, legyen szó tanfolyamról, könyvről vagy külföldi tanulási és munkalehetőségekről. Emellett számtalan játék, nyeremény, ajándék is vár azokra, akik már rájöttek arra, hogy a használható nyelvtudás milyen előnyöket rejt magában - írták.

A 16. Nyelvparádén a Millenáris D épületében társrendezvényként az Afrikai napok kínál színes kulturális programokat, az esemény fő témája a víz. A "Vízibility" programról a www.afrikaert.hu oldalon olvashatnak részleteket.

A rendezvény kerekesszékkel is látogatható.

További információ a http://nyelvparade.com/ oldalon található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.