Jubileum

Republic-koncert a Parkban: negyedszázad ünneplése

A Republic 25. jubileumi évének kiemelt eseménye a szeptember 19-i ingyenes koncert a Budapest Parkban. Az együttes visszatekint negyed évszázados munkásságára, egyúttal bemutatja legújabb, immáron platinalemezes albumának néhány dalát is.

2015.08.22 09:29ma.hu
Facebook

Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara a 25. jubileumi éve alkalmából egy ünnepi koncerttel ajándékozza meg rajongóit a Budapest Park szabadtéri színpadán - írja a hirado.hu.

A legkorábbi időktől született nagy slágerek között hallhatjuk a zenekar idén májusban megjelent, „Rajzoljunk Álmokat!” című, dupla aranylemezes albumának néhány dalát is. Ez volt a Republic életében az első olyan lemez, amely már Cipő nélkül született. A zenekar szokásához híven a tagok egyéni szerzeményei nyomán jött létre egy közös zenei alkotás, amelyben természetesen Cipő szellemi és művészi örökségét is továbbviszik.

A zenekar az elmúlt 25 év életművéhez hűen ezzel a majdnem három órás ünnepi koncerttel is tiszteleg a múlt, a barátok, a rajongók és egymás iránt.
Az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.