Előadás a Botafogo Táncegyüttestől

Aladinn: Egy népszerű és csodaszép szerelmi történet táncban elmesélve!

A show-tánc világbajnok és látványtánc Európa-bajnok Botafogo Táncegyüttes legújabb táncjátéka az egész családnak, a 10-100 éves korosztály minden tagjának felhőtlen szórakozást nyújt. Aladdin örökérvényű meséje látványos kosztümökben és díszletek között, a Botafogo egyedi, mindenki számára érthető táncnyelvén kerül bemutatásra.

2008.10.09 15:10ma.hu

A nagyszerű táncos betétek mellett az együttes a humort és a színházi stílust sem nélkülözi ebben a nem mindennapi előadásban. Természetesen a szerelem és vidámság éppúgy jellemző a történet táncos értelmezésében.
 
A klasszikus történetben a szegény fiú elnyeri jutalmát: a szultán lányának a kezét. A gonosz pedig -aki még nagyobb hatalmat akar magának- elbukik. A darab szólistái Magyarország volt és jelenlegi legjobb versenytáncosai, akik már az együttes korábbi színpadi darabjaiban is bizonyították kivételes tehetségüket. 

Koreográfus - rendező: Dalotti Tibor 

Előadások: 2008. október 27 és november 1. 
Thália Színház

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.