Lesz újabb Star Wars-mozi

Külön film készül Han Solóról

Külön film készül a Star Wars-világ űrcsempészéről, Han Solóról, a Disney már a rendezőpárost is megtalálta A Lego-kaland és a 21 Jump Street - A kopasz osztag című kasszasikereket jegyző Chris Miller és Phil Lord személyében.

2015.07.08 13:10MTI

A Han Solo-mozi forgatókönyvét számos Disney-produkció forgatókönyvírója, Lawrence Kasdan készíti fiával, Jonnal együtt. Az egyelőre cím nélküli filmet a tervek szerint 2018 májusában láthatják a rajongók - írja a Star Wars portálja.

Az alkotók a fiatal Han Solo történetét mesélik el az új filmben, azt, miként lett belőle csempész és tolvaj. A főszereplő nevét még nem hozták nyilvánosságra. Harrison Fordot 1977-ben az első Csillagok háborúja-filmben alakított karakter tette egy csapásra világhírűvé.

A most 72 éves színész december közepén lesz látható híres szerepében, akkor kerül a mozikba a J. J. Abrams rendezte új folytatás Star Wars: Az ébredő Erő címmel.

A Csillagok háborúja az egyik legnépszerűbb és legjövedelmezőbb filmsorozat, rajongótábora világszerte óriási.

Az 1970-es és 1980-as években forgatott első három rész után rendezőjük, George Lucas 1999-től újabb három epizódot is elkészített az előzményekről. Azóta Lucas eladta produkciós cégét a Disney-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.