Progamajánló

Koncertek és családi programok a Belvárosi Fesztiválon

Koncertek és családi programok várják a látogatókat Budapest belvárosában a nyárindító fesztiválon a hét végén.

2015.06.03 22:30MTI

Szentgyörgyvölgyi Péter, Belváros-Lipótváros polgármestere az M1 aktuális csatorna szerda délelőtti műsorában.

A polgármester szerint a már hagyományosnak számító ingyenes fesztivál egyre népszerűbb, évről évre nő a látogatók száma. A péntektől vasárnapig tartó rendezvényen három helyszínen: a Szabadság téren, az Erzsébet téren és a Zrínyi utcában várják ingyenes programokkal az embereket.

Lesznek gyerekprogramok, bábelőadások, arcfestés, állatsimogató, valamint alternatív, pop, retró, világzenei, népzenei koncertek. Este 10 óra után a pihenőkre is tekintettel úgynevezett "csend-diszkó" lesz a belvárosban. Ez - mint kerületi vezető elmondta - azt jelenti, hogy a dj-k játszanak, de a zenét fejhallgatóval lehet majd hallgatni.

Szentgyörgyvölgyi Péter a programok közül kiemelte, hogy a nosztalgia színpadon fellép mások mellett Korda György, Kovács Kati, Aradszky László, Szűcs Judith. Mindemellett vasárnap az Erzsébet téren egész nap Cseh Tamás-program lesz - mondta a polgármester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.