Programajánló

Csütörtöktől lehet időt utazni

Megkezdődik Szegeden a 90-es éveket idéző Deja vu Fesztivál!

2015.06.02 15:55MTI

Csütörtökön startol a szegedi Deja vu Fesztivál, mostanra minden készen áll arra, hogy megkezdődjön a négy napig tartó nosztalgiaparti.

A Dorozsmai úton lévő Postás Sporttelep két és fél hektáros területén, három helyszínen várható programdömping, ahol a 90-es évek hazai és külföldi kedvencei idézik vissza az egykori házibulik hangulatát.

Csütörtökön másfélórás Circus Show-al érkezik Dj BOBO. Az előadást Magyarországon először láthatja a nagyközönség. A nap másik különlegessége, hogy bemutatja új nagylemezét a Unique zenekar. A napot Dj Dominique nyitja és zárja.

A pénteket Csordás Tibi és Kefir párbaja kezdi. Ezt követően a Neoton Familia koncertjén minden ismert sláger elhangzik. Fellép a 90-es évek egyik kedvenc fiú csapata, a Shygys, és a betegségéből felépült Kozso. A napot DJ Sterbinszky zárja, felidézi az egykori siófoki Flört hangulatát.

Szombaton újrahangszerelt slágereivel áll színpadra az FLM, majd a Soho Party frontembere, Náksi Attila folytatja a bulit. Az előadók sorába beáll a Hooligans zenekar is, majd az elmúlt 20 év dalaiból válogat a születésnapos Kozmix. A nap végén a korszak két meghatározó zenekara, a Vengaboys és Alice Deejay lép a színpadra. A színpadi programokat követően a bulizni vágyók két helyszínen folytathatják.

A vasárnap a családoké, fellép Rubint Réka, az Alma zenekar, Korda György és Balázs Klári, a TNT zenekar, valamint Dj Dominique és Dj M is. A családi napra a belépés ingyenes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.