Progamajánló

Fehérvári KultúrKorzó: nyáresti szabadtéri koncertek több héten át

A tavaly nagy sikerrel elindított Fehérvári KultúrKorzó idén is izgalmas, nyáresti szabadtéri koncerteket kínál a városlakóknak és a turistáknak több héten át.

2015.05.31 01:26MTI

A programsorozatról Brájer Éva, Székesfehérvár alpolgármestere elmondta: a belváros kiemelt rendezvényei közé a tavalyi esztendőben igyekeztek "csendet megtörő" programokat csempészni, amelyek kiváló hangulatúak voltak, ezért is döntöttek a folytatás mellett.

Idén június 5-től augusztus 8-ig lesznek koncertek péntekenként és szombatonként a város három pontján, a Városház téren, a ciszterci templom előtt és a Fő utca végén elhelyezett pódiumnál.

A fellépők között található Tóth Gabi, Tóth Vera, Csóka Péter, Pély Barna, Mits Márton, Bebe, Vörös Janka, Szabó Leslie, Harcsa Veronika, Shodeinde Dorka, Dávid Roland, Mike Krisztián, Szabó Dávid, a Short Story, a Hermann László zeneiskola és a Kodolányi János Főiskola művészeti tanszékének tanulói.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.