Új megjelenés, új műsorstruktúra

Megújul a Filmmúzeum és a deko tévécsatorna

Új arculattal jelentkezik a Filmmúzeum és a deko tévécsatorna; előbbi szerdától, utóbbi múlt szombattól látható új megjelenéssel és műsorstruktúrával - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

2008.09.29 17:28MTI

A nyolc éve működő Filmmúzeum - amely az indulást követően "óriási siker" volt - az elmúlt egy-két évben az újabb és újabb tematikus csatornák megjelenésével "kissé megkopott" - idézik Radóczy Katalint, a tulajdonos Chello Central Europe programigazgatóját. 

A főleg lakberendezéssel, ház körüli teendőkkel foglalkozó csatorna esetében a váltást az elmúlt néhány hónapban végrehajtott műsorstruktúra- és programtisztítással magyarázták. 

A Filmmúzeumnál egy játékos, vidám, kissé "retro" megjelenésre, míg a deko esetében "minimál-dizájnra" törekedtek a közlés szerint, a műsorstruktúra nézői igényekhez alakítása során pedig a mozicsatornán a vásárolt tartalmak, a dekonál a hazai gyártású műsorok kapnak nagyobb teret - tudható meg tájékoztatásukból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.