Szakmai előadások, családi programok

Egyéves fennállását ünnepli a hatvani vadászati múzeum

Egyéves fennállását ünnepli vasárnap a hatvani Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum, amely szakmai előadásokkal és családi programokkal várja a látogatókat.

2015.03.28 11:30MTI

A rendezvényt Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője és Horváth Richárd, Hatvan polgármestere nyitja meg 10 órakor. Szakmai köszöntőt Jung László, az Egererdő Zrt. vezérigazgatója mond.

Az erdő- és vadgazdálkodás kérdéseit taglaló előadások sorában szó lesz egyebek mellett az erdőket fenyegető veszélyekről és az aranysakál térhódításáról is.

Lesz élőkamerás kotorékvadászati bemutató, solymászat, vadászíjászat és magyaragár-bemutató. Fellép Koncz Gábor színművész, aki a vadászatról és a művészetről beszélget partnerével. A programokat 17 órakor a Vadászkamara Kürtegyüttesének koncertje zárja.

Az ingyenesen látogatható rendezvényt vadászati és kézműves vásár, vadételek kóstolója és terepjáró-bemutató kíséri.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.