Gombnyomásra

Vizet forraló csaptelep is bemutatkozik a Konyhakiállításon

Konyhai komposztáló és gombnyomásra vizet forraló csaptelep is bemutatkozik az idei budapesti Konyhakiállításon péntektől vasárnapig.

2015.02.26 13:30MTI

A legfrissebb konyhai trendeket vonultatja fel a Budapest Sportarénában immár hatodik alkalommal megrendezett szakmai kiállítás, ahol a konyhabútor- és konyhagép-újdonságok mellett teljes konyhai enteriőrök is láthatók lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

Bemutatkoznak egyebek mellett a beépíthető és szabadon álló nagygépek legújabb kollekciói, a kisgépeket pedig profi szakácsok fogják tesztelni, de a kiegészítők széles választékát is megtalálják az érdeklődők a késektől az edényeken át egészen a Herendi porcelánig.

A színpadon a legismertebb magyar séfek és bloggerek mellett ázsiai és spanyol ételek is készülnek majd, de lesznek desszert és street food bemutatók is, a "látványkonyhában" pedig egész hétvégén át olasz ételekkel és főzőbemutatókkal készülnek a szervezők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.