Katy Perry ezekkel kecsegtet

Oroszlánt, cápákat és némi élő éneklést is ígér az énekesnő

Katy Perry ezzel kecsegteti a Super Bowl döntőjének nézőit.

2015.01.30 17:57MTI

A Roar című sláger előadója nem árult el sokat a helyi idő szerint vasárnapi bajnoki mérkőzés szünetére tervezett koncertjéről, de annyit elmondott, hogy meglepetésvendégként egy veterán énekesnő, valamint Lenny Kravitz is csatlakozni fog hozzá a színpadon.

"Azt hiszem, az erősségeimre fogok támaszkodni, a humorra és a jókedvre. Remélem, hogy a nap végére több mint százmillió ember fog egyszerre mosolyogni" - mondta Perry a phoenixi kongresszusi központban tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.

A 30 éves popénekesnő, aki ígérete szerint több jelmezzel is készül a koncertre, meglehetősen óvatosan fogalmazott azzal kapcsolatban is, hogy mennyit fog playbackelni a színpadon - az előadókat gyakran kritizálják, ha csupán tátognak egy-egy nagyszabású esemény alkalmával. "Azt hiszem, hogy a műsor jelentős része élő lesz" - köntörfalazott Perry, aki a legnépesebb követőtáborral büszkélkedhet a Twitteren.

Két évvel ezelőtt Beyoncé adott koncertet a félidőben, ám produkcióját kissé beárnyékolta, hogy nem sokkal korábban kiderült, playbackről énekelt Barack Obama amerikai elnök eskütételén.

A vasárnapi nagydöntőn a címvédő Seattle Seahawks és a New England Patriots csap össze az arizonai Glendale-ben, a Phoenixi Egyetem stadionjában.

Tavaly Bruno Mars a Red Hot Chili Peppers kíséretében lépett fel a Super Bowl félidejében: a produkcióra rekordszámú, 115,3 millió televíziónéző volt kíváncsi, kicsivel több, mint a bajnoki mérkőzés átlagnézettsége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.