Az időpont még kérdéses

Winona Ryder is szerepelni fog a Beetlejuice második részében

Tim Burton nemrég erősítette meg, hogy elkészíti kultikus horrorkomédiájának folytatását.

2014.12.25 22:00ma.hu

Az MTV News nemrég számolt be róla, hogy Tim Burton kész leforgatni klasszikus horrorvígjátéka, a Beetlejuice - Kísértethistória második részét. A világhírű kultrendező megerősítette, hogy a folytatásban az 1998-as film két főszereplőjét, Michael Keatont és Winina Ridert is viszontláthatjuk majd.

Keaton már februárban bejelentette, hogy ha Burton is rábólint, a maga részéről nagyon szívesen beszállna a folytatás elkészítésébe. Sajnos, arról egyikük sem nyilatkozott, hogy mikor kezdődhetnek a forgatások, és mikor kerülhet a mozikba a film.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.