A lopkodós színésznő szakított

Szexi képek - Winona Ryder egy évig bírta a párját

Winona Ryder színésznő és rockzenész párja, Rilo Kiley csupán egy évig bírták elviselni egymást.

Pikáns: Winona félmeztelenül a filmvásznon képgaléria

2008.08.16 15:45rtlbulvar.hu

Újabb pár útjai váltak szét a sztárvilágban. Szinte Jennifer Anistonnal és John Mayerrel egyidőben szakított a kedvesével Winona Ryder is.

A 36 éves színésznő a People magazin információi szerint nagyon nehezen szánta rá magát, de úgy érezte, hogy lépnie kell.

Winona és Rilo - itt még együtt...

- Nagyon megviselte, pedig ő szakított - mesélte Winona egyik barátnője.

A sztár és rockzenész barátja, Rilo Kiley tavaly óta alkotott egy párt, és bennfentesek márciusban már az esküvői harangokat kongatták a fejük felett.

A színésznőt azóta többször összehozták már Keanu Reeves-szel is, de a hír kacsának bizonyult. Winona eddigi választásai egyébként is azt mutatják, hogy a kemény fiúkhoz húz a szíve.

Járt már a Soul Asylum sztárjával, Dave Pirnerrel és a Counting Crows énekesével, Adam Duritz-cal. Egy randi erejéig pedig Ryan Adams és a Foo Fighters frontembere, Dave Grohl is megdobogtatta a szívét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.