Mikulásfalva

Mikulás-fesztivál lesz a hétvégén Nagykarácsonyban

A Manók sátrában fellép a Kaláka zenekar, a Monó Manó zenekar, Dudó bohóc, Haribo maci, illetve 4D és Palánta bábcsapata.

2014.12.05 22:30MTI

Mikulás-fesztivált rendeznek hétvégén Nagykarácsonyban, ahol egzotikus állatbemutatóval, író-olvasó találkozóval, bábjátékkal, betlehemes műsorral várják az érdeklődőket.

Mikulásfalván a Mikulás ház, a falusi élet kertje, a játszóház, az ugrálda mellett ünnepi koncertek, bábelőadások várják a gyerekeket. A Manók sátrában fellép a Kaláka zenekar, a Monó Manó zenekar, Dudó bohóc, Haribo maci, illetve 4D és Palánta bábcsapata.

A játszóházban a Tropicarium jóvoltából egzotikus állatsimogató lesz, szombaton a Móra Könyvkiadó szervezésében Vig Balázs Három bajusz gazdát keres című előadását nézhetik meg az érdeklődők.

Természetesen a Mikulás is jelen lesz, személyesen látogathatják meg a gyerekek dolgozószobájában és fülébe súghatják kívánságaikat.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.