Kreatív filmipar

Budapest Design Film Festival három napon át

A legjobb kreatív tartalmakat bemutató hazai videókat és filmeket vonultatja fel az első Budapest Design Film Festival (BDFF), amelyet a Super Channel rendez meg csütörtöktől szombatig a Kolor bárban, a Design Hét Budapest keretében.

2014.10.09 00:30MTI
Fotó: Facebook/Super Channel

A hazai kreatív ipar fejlődésének eredményeképpen egyre nagyobb számban születnek színvonalas alkotások, amelyek a szektor sikeres projektjeit dokumentálják. A BDFF ezekből a filmekből válogat különböző tematikák mentén, a teljes kreatív spektrumot lefedve. A három estén át tartó fesztivál videós blokkjainak témái az alkotói portréktól egészen a nagyvárosi történések bemutatásáig terjednek - tájékoztatta az MTI-t a Super Channel.

A filmvetítéseket alkotói beszélgetések színesítik, majd a fesztivál zárónapján Amanda Szabo videoművész lép fel dj-ként. A Super Channel a BDFF szervezése mellett egy digitális szolgáltatással is támogatja a Design Hét eseményeit: egy Instagram alapú közösségi alkalmazással, a Design Flow-val.

A látogatók által készített, #designhet hashtaggel ellátott fotók a socialflow.eu/designflow oldalon jelennek meg, a felület így inspirációként és programtervezéshez is használható.

A Budapest Design Film Festival részletes programja és a meghívott vendégek listája ezen a honlapon érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.