Tűz, jöjj velem

Több mint 20 év után folytatódik a Twin Peaks

A Showtime 2016­-ban tűzi műsorára David Lynch legendás sorozatának folytatását.

2014.10.07 17:00ma.hu

David Lynch és Mark Frost hétfőn jelentette be, hogy 2016-­ban, több mint 25 évvel azután, hogy először bemutatkozott az ABC TV­csatornán, folytatódik minden idők egyik legsikeresebb és egyben legvitatottabb sorozata, a Twin Peaks.

Az alkotópáros egy néhány részből álló minisorozatot forgat le a Showtime számára. Valamennyi epizódot Lynch fogja rendezni, a forgatókönyvet pedig közösen írják.

A Deadline értesülései szerint a sztori a jelenben játszódik majd, és néhány olyan részletre is fény derül belőle, amelyek eddig homályban maradtak. Azt sajnos egyelőre nem tudni, hogy Kyle MacLachlant is viszontláthatjuk­e Dale Cooper, az FBI különleges ügynökének szerepében.

A Twin Peaks első részét 1990. április 8­-án mutatta be az ABC. Lynch sorozata különleges, szürreális hangvétele miatt hamar a kritikusok és a tévénézők kedvencévé vált. Ennek ellenére csak két évadot élt meg - és az előzményeket bemutató 1992­-es film, a Twin Peaks: Tűz, jöjj velem sem szerepelt túl jól a mozikban.

Videoscreenshot


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.