David Lynch, a muzsikus

Dalok Twin Peaksből: a baglyok nem azok, amiknek látszanak

Bár David Lynch nem tartja magát zenésznek, ez nem akadályozza meg a Twin Peaks szabad szellemű alkotóját abban, hogy előrukkoljon saját dalaiból készült zenei albumával.

2011.08.17 07:39MTI

A Crazy Clown Time című lemez november 8-án debütál a zenei piacon. Mind a 14 számát a rendező írta, aki ráadásul gitározik és énekel is. Közreműködőként Karen O, a Yeah Yeah Yeah énekese támogatja.

Az album Good Day Today és I Know című nótája, és azok klipje már korábban megjelent. Lynch elmondta: a lemez felvétele során "annyi baleset történt, hogy az albumnak igazából a kórházban kellett volna kikötnie".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.