Igen jól megy a partners

Újabb listavezető albumával zenetörténelmet írt Barbra Streisand

A Billboard slágerlistájának élén debütáló Partners című új lemezével történelmet írt Barbra Streisand: ő lett az első, akinek az elmúlt hat évtized mindegyikében volt listavezető albuma.

2014.09.24 20:02MTI
Fotó: Wikipédia

A duettalbumból megjelenése első hetében 196 ezer példány kelt el a Nielsen SoundScan piackutató szerint.

A Partners lett a női előadók idei lemezei közül a legsikeresebb az első heti eladásokat tekintve - hívta fel a figyelmet a Billboard, amely arra is emlékeztetett, hogy Streisand 1997 karácsonya óta nem tudhatott magáénak ilyen jó eladási számokat.

Akkor a Higher Ground című albumából 402 ezer kelt el a megjelenés első hetében. A Partners a tizedik listavezető lemeze a 72 éves művésznek, aki így holtversenyben a harmadik helyen áll Elvis Presleyvel és Bruce Springsteennel.

Az élen a Beatles, a második helyen pedig Jay Z áll 19, illetve 13 első hellyel. Barbra Streisand először a People című anyagával került a Billboard-lista élére 1964-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.