Thália Színház

Átadták a Vidéki Színházak Fesztiváljának díjait

A Miskolci Nemzeti Színház A tanítónő című produkciója nyerte el a legjobb előadásnak járó elismerést a Vidéki Színházak Fesztiválján; a díjat Rusznyák Gábor rendező vette át a Thália Színházban kedden.

2014.09.16 23:30MTI
Fotó: Facebook/Vidéki Színházak Fesztiválja

Különdíjat kapott a székesfehérvári Vörösmarty Színház Pillangó című produkciója, valamint Benedek Mari jelmeztervező a Pillangó és a Hosszú út az éjszakába című előadás jelmezeiért.

A legjobb férfi alakításért Kőszegi Ákos, a legjobb női alakításért pedig Trokán Nóra vett át díjat a kecskeméti Katona József Színház Hosszú út az éjszakába című előadásában nyújtott játékáért. Fesztiváldíjat kapott Kubik Anna és Köles Ferenc színművész.

Harmadik alkalommal rendezték meg a fesztivált a Thália Színház évadnyitó programjaként, a 8 napos rendezvényre 11 vidéki társulatot hívott meg a színház.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.