Szeptember 7-től várják az érdeklődőket

Vidéki Színházak Fesztiválja - tizenegy teátrum, tizenegy előadás

Tizenegy teátrum mutatja be egy-egy előadását a Vidéki Színházak Fesztiválján a Thália Színházban, ahol szeptember 7. és 14. között nyolc nagyszínpadi és három stúdió-produkciót láthat a budapesti közönség.

2013.08.28 11:53MTI

Bereményi Géza, a Thália Színház igazgatója a rendezvény szerdai budapesti sajtótájékoztatóján kiemelte: második alkalommal szervezik meg a Vidéki Színházak Fesztiválját, amely az idén is gazdag programot kínál.

Lantos Anikó, a Thália Színház fesztiváligazgatója elmondta: a fesztivál zárónapján összesen kilenc díjat adnak át. A zsűri tagja Jókai Anna író, Molnár Piroska színművész, Szekeres Adrien énekesnő, Jónás István, a Magyar Rádió Zrt. vezérigazgatója és Kovács "Koko" István sportoló.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.