Váratlanul csekket kap...

Shirley MacLaine vígjátékot forgat a Kanári-szigeteken

MacLaine özvegyet alakít, aki egy számítógépes baki következtében váratlanul egy csekket kap, amellyel elinal, mielőtt visszavonhatnák tőle.

2014.06.27 02:30MTI
Forrás: Wikipédia

Shirley MacLaine és Matt Walsh vígjátékot forgat a Kanári-szigeteken - értesült a deadline.com hollywoodi portál.

Andy Tennant Wild Oats című komédiájában Jessica Lange, Demi Moore és Billy Connolly is szerepel.

A film felvételei hetekig tartanak a spanyol szigeteken. MacLaine özvegyet alakít, aki egy számítógépes baki következtében váratlanul egy csekket kap, amellyel elinal, mielőtt visszavonhatnák tőle. Walsh és Connolly szélhámost játszik.

A bakancslista és a Thelma és Louise keverékeként jellemzett filmet az észak-amerikai piacon a Weinstein Company forgalmazza, külföldön pedig a Sony terjeszti majd. Walshnek meglehetősen sűrű éve van. Augusztusban mutatkozik be először a filmvásznon akciószerepben A vihar magja című produkcióban.

A színész 6 Miranda Drive című thrillere, amelyben Kevin Baconnel dolgozik, jövőre kerül a mozikba. A Better You címmel elkészült már második rendezése is.

A vígjátékban Brian Huskeyval (a film társ-forgatókönyvírójával), Horatio Sanzzal és Joe Lo Truglióval játszik együtt. Ősztől pedig ismét az HBO Az alelnök című sorozatában forgat. A nyolcvan éves Oscar-díjas színésznő szintén sokat dolgozik.

Ősszel mutatják be Elsa & Fred című romantikus vígjátékát, vendégszerepet vállalt a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozatban, látható a Downton Abbey sorozatban, a jövőre elkészülő Men of Granit című életrajzi filmben ugyancsak szerepel, és két további produkciót (The Locals, Jim Button) is bejelentettek már, amelyben játszik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.