Nyitott házasságban élt férjével

Hoppá: Shirley MacLaine naponta háromszor is félrelépett!

Ha az ember megél 76 évet, már ne szégyellje a múltat! Valami ilyesmit gondolhatott Shirley MacLaine is, aki felfedte ifjúkorának kicsapongásokkal teli emlékeit.

2011.04.13 18:29ma.hu

A híres filmszínésznő, Shirley MacLaine megdöbbentő titkokat osztott meg tegnap egy amerikai internetes bulvárlappal, amelyek leginkább a szex körül forognak. Persze 76 évesen az embernek már nincs mit szégyellnie, főleg, ha a kis titkokról már annyian tudnak, de azért a nagyközönség számára mégiscsak meglepő tények derültek ki.

Az Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-kitüntetett színésznő nem kevesebbet állít, mint azt, hogy férjével végtelenül nyitott házasságban éltek, ő pedig kihasználta ezt a szabadságot, sőt, ha úgy hozta az élet, akkor egy nap alatt akár három különböző férfival is ágyba bújt.

Fotó: IMDB

"Nem voltam szexmániás, de egyszer kipróbáltam a féktelen, határok nélküli szeretkezést" - mondja a díva, aki exférjével, Steve Parkerral saját bevallása szerint nagyon jó barátságban élt, máshoz nem is akart volna sem akkor, sem utána hozzámenni.

A kicsapongások okát a következőképp magyarázza: "Ez egy politikai kampány, mindenki ugyanazt akarja. És én nem akartam kimaradni belőle." Nem is maradt, alkalmi vagy visszatérő partnerei között olyan színészek és nagy nevek bukkannak fel, mint Robert Mitchum, Yves Montand, és több rendező is.

Jack Lemmonnal és Jack Nicholsonnal azonban sosem volt semmilyen afférja. "Jack Lemmon sosem vonzott, ő csak egy, a szívemnek kedves ember volt. Olyan, mint mondjuk Rose nénikém. Nem volt meg benne az a veszélyes, bonyolult, szexuális értelemben vett uralkodás, ami felkeltette volna bennem az érdeklődést."

A másik Jack viszont épp az ellentéte volt, emiatt nem alakult ki köztük viszony. "Ő túl sok volt nekem. Azt hiszem, a veszélyes kémiát csak akkor szerettem, ha irányítani tudtam. De őt nem, ő tényleg nagyon veszélyes volt!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.