Nem a bokáján sérült a sztár

Lábát törte Harrison Fordnak a Millennium Falcon

A korábbi, mentősöktől kiszivárgott hírekkel ellentétben nem a bokáját, hanem a bal lábát törte el Harrison Ford a Star Wars VII. londoni forgatásán június második hetében.

2014.06.19 19:54MTI
Forrás: YouTube

Ina Treciokas, az amerikai színész szóvivője elmondta: a 71 éves filmsztár sikeres műtéten esett át, jól van, rövidesen megkezdi a rehabilitációt és alig várja, hogy újra dolgozhasson.

Ford, aki Han Solo szerepében tért vissza az új Star Wars-epizódba, június 12-én a londoni forgatási helyszínen szenvedett lábtörést, amikor rácsukódott nevezetes űrhajója, a Millennium Falcon ajtaja.

A brit mentősök első közlései alapján az a hír terjedt el, hogy a színésznek a bokája tört el. A The Daily Mirror című brit lap keddi értesülése szerint Ford legalább nyolc hétig hiányozni fog a forgatásról. A nagyszabású produkció forgatási tervét sikerült átszervezni, így távollétében is folytatódhat a munka.

A szóvivő csütörtöki közleményében nem bocsátkozott jóslásba arról, hogy a színész mikor térhet vissza a forgatáshoz. A filmben az űreposz veteránjai, Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew and Kenny Baker mellett számos új szereplő is megjelenik, például Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Max von Sydow, Lupita Nyong’o és Gwendoline Christie.

Az J.J. Abrams rendezésében készülő Star Wars VII. egy újabb trilógia első epizódja, amely 30 évvel A Jedi visszatér című epizód után játszódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.