A trónok harcából lehet ismerős

Már biztos: Jason Momoa játssza Aquamant az új Batman-filmben

Jason Momoa, a Trónok harca sztárja kapta Vízember szerepét a Zack Snyder rendezésében készülő Batman v. Superman: Down of Justice című produkcióban.

2014.06.18 12:48MTI
freedigitalphotos.net/worradmu

A Variety.com már decemberben beszámolt arról, hogy Momoa a szerepről tárgyal Snyderrel. Az új Batman-film, amelyben Henry Cavill alakítja Supermant, Ben Affleck pedig a denevérruhát ölti magára, 2016 májusában kerül a mozikba.

A szereposztásban a Lex Luthort játszó Jesse Eisenberg, az Alfredet alakító Jeremy Irons, továbbá Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane is feltűnik.

Snyder filmjének forgatókönyvét Chris Terrio írta, producerként pedig David S. Goyer, Charles Roven és Deborah Snyder dolgozik a mozin. Vízember (Aquaman) először a DC Comics képregényében jelent meg 1941-ben, mint az Igazság Ligája (Justice League of America) alapító tagja.

A Warner Bros. tervei között szerepel egy Igazság Ligája-film is, ha a Batman v. Superman elkészül.

Momoa Khal Drogót játszotta a Trónok harca első évadában. 2011-ben pedig a Conan, a barbár című felújításban szerepelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.