Centrál Színház néven működik majd tovább!

Megújul a Vidám Színpad!

Centrál Színház néven működik tovább a Vidám Színpad. Puskás Tamás színházigazgatónak a névváltozáson túl is vannak átalakítási tervei. Szeptembertől egyrészt felújított nézőtérrel, másrészt új koncepcióval is várja híveit a Vidám Színpad.

2008.08.21 13:50ma.hu
Puskás Tamás, igazgató

A főváros a székek felújítását állta, a színház saját erejéből megújul az egész nézőtér. 

Így egy igazi XXI. századi színvonalú színházzal megy tovább a Centrál Színház. 

A 2008/2009-es évad műsora: 

Október 10-én a Meccs bemutatójával indul az új évad, Kovács Vanda, Papp János és Mihályfi Balázs játssza majd e kortárs amerikai dráma főbb szerepeit, Harangi Mária rendezésében. 

Decembertől láthatja a közönség Somerset Maugham Circle c. darabját, amelyet Szerelmi körutazás címmel mutatnak be. A 2009-es év első bemutatója - alig lemaradva a világpremiertől - az Avenue Q című musical lesz. 

Május végén kerül színre az Alfred Hitchcock hasonló című filmjéből készült 39 lépcsőfok "replika-előadása". A Maria Aitken rendezte darabot Londonban, New York-ban és Izraelben is hatalmas sikerrel mutatták be eddig. 

Az angol rendezőnő saját stábjával érkezik majd Budapestre, hogy ugyanúgy állítsa színre a művet, ahogyan az a Broadway-n is látható. Minden részlet ugyanolyan lesz, még a szórólap is. 

A két főszerepet Oroszlán Szonja és Szervét Tibor játssza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.