TotalWar-motor

Itt a legújabb digitális magyar csata

Július 22-én, a nándorfehérvári diadal évfordulóján kerül kerül a nagyközönség elé a Történelmi Animációs Egyesület legújabb, ezúttal győztes magyar csatát bemutató animációs filmje.

2014.06.09 16:02ma.hu

A Total War háborús játék motorjának segítségével elkészített digitális ütközet a mohácsi vész, a muhi csata és a pákozdi csata megfilmesítése után végre egy magyar diadalt mutat be.

Több mint két éve kezdett bele a Történelmi Animációs Egyesület a mai kor fiataljainak szánt stílusban, számítógépes játékmotor felhasználásával elkészített sorozatába.

Legújabb filmjük bemutatója a nándorfehérvári diadal évfordulóján, 2014. július 22-én kerül teljes egészében a nagyközönség elé.

Íme az előzetes:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.