Új film hódít a mozikban

Demóna megfékezte a mutánsok előretörését

Nagyon jól indított bemutatása hétvégéjén a Disney új fantáziafilmje, a Demóna, az amerikai és kanadai mozinézők 70 millió dollár értékben váltottak rá jegyet.

2014.06.01 19:59MTI
freedigitalphotos.net/cooldesign

Minden várakozást felülmúlt az érdeklődés az Angelina Jolie címszereplésével készült filmre, amely rögtön a kasszasikerlista élére állt, maga mögé utasítva a toplista múlt heti élenjáróját, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmet. Ez utóbbi 32,6 millió dollárt forgalmazott bemutatása második hétvégéjén az észak-amerikai filmszínházakban.

A harmadik Seth MacFarlane Hogyan rohanj a veszTEDbe című western komédiája lett 17,1 millió dollárral. A Demóna a Disney filmstúdió modern Csipkerózsika-feldolgozása, amelyben a gonosz tündér a főszereplő.

A Robert Stromberg rendezésében készült családi filmet, amelyben Angelina Jolie és Brad Pitt három gyermeke is kisebb szerepet kapott, június 5-étől játsszák a magyar mozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.