Filmvászonra kerülhetnek a rajongók

UNICEF-adományért Star Wars-szerep járhat!

Megjelenhetnek a filmvásznon a Star Wars VII. részében azok a rajongók, akik támogatják a produkció UNICEF számára adományokat gyűjtő kampányát.

2014.05.22 10:11MTI
Forrás: YouTube

A J. J. Abrams rendezében készülő film gyártói, a Disney, a Lucasfilm és a Bad Robot közös kampánnyal támogatja az ENSZ Gyermekalapját. Abrams az adakozók számára lehetőséget ad a filmben való megjelenésre egy cameo-szerepben.

A rendező, aki éppen Abu-Dzabiban forgatja az űrsaga új epizódjának első jeleneteit, videoüzenetben számolt be a kezdeményezésről.

Az Omaze.com/Star Wars számára küldött minden tíz dolláros adomány belépőt jelenthet a film londoni forgatására.

A kampány szerdán éjjel vette kezdetét és július 18-án éjfélkor zárul. A Star Wars VII. részének szereposztását áprilisban tették közzé. A produkció premierje 2015 decemberére várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.