Han Solo, Luke és Leila

Régi ismerősökkel is találkozhatunk majd a Csillagok háborúja új részében

Az eredeti Csillagok háborúja sztárjai, Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker) és Carrie Fisher (Leila hercegnő) is visszatér a filmeposz VII. epizódjába.

2014.04.30 07:16MTI
Forrás: YouTube

A szereposztás szerint Chewbacca bőrébe ismét Peter Mayhew bújhat majd, és Kenny Baker hangja kölcsönözhet ismét személyiséget Artoonak, vagyis R2-D2 robotnak.

A forgatókönyv társzerzője, J.J. Abrams által megrendezendő Star Wars: Episode VII-ben a régi nagyok olyan új sztárok mellett tűnnek majd fel, mint John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson - és a 85 esztendős Max von Sydow.

A Lucasfilm és a Disney azt nem közölte, hogy az új szereplők közül ki kit fog alakítani, de a kiszivárgott értesülések szerint feltehetően Driver lesz az epizód fő gonosza. Természetesen titokban tartják azt is, hogy miről szól majd a sorozat legújabb része.

Annyit azonban közöltek, hogy VII. epizódot, amelynek cselekménye 30 évvel a Jedi visszatér című VI. rész után játszódik, 2015. december 18-án mutatják majd be a mozikban. A film egy újabb trilógia első része. A forgatás két hét múlva kezdődik. A film zenéjének komponistája az immár klasszikussá vált csillagháborús motívumok szerzője, John Williams.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.