Sport a Szigeten!

Mozgásban sincs hiány a fesztiválon!

Ahogy sok nyári fesztiválról hiányzik a szervezett sport a Szigetről nem. Nyilván a néhány napos rendezvényeken pont elég is a fiatalságnak a koncertdömping!

2008.08.14 17:00ma.hu
Az extrém sportokat is kipróbálhatja mindenki!

A Szigeten a bevett alkoholok mennyiségére való tekintettel érdemes nagyobb figyelmet fordítani a méregtelenítésre, és ennek a legszórakoztatóbb formája a mozgás - a rendezők gondoskodnak is erről. 

A sziget nagyon sok sportlehetőséget rajt magában. A Sportterasz minden sportolni vágyó igényét kielégíti, legyen szó fociról, extrém sportról vagy úszásról. Nagyon népszerűek a fesztiválon a csapatjátékok, lehetőség foci, rögbi, streetball, strandröplabda, tenisz, pingpong, tollaslabda és így tovább.
 
Aki fáradtabb, az megütheti a boxgépet, aki ennél is fáradtabb, az csocsózik, aki pedig elkészült az erejével, az befekszik a masszázssátorba. 

Az M2 teraszán az érdeklődők reggeli tornán vehetnek részt, akár mindennap dance-, box-, és egyéb aerobic formájában. Ami a mozgást, a testet és a kalandvágyat illeti az idei szigeten ebből sincs hiány!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.