Punkok gyerekkórussal!

Ma van az első "teljes értékű" szigetes nap!

A nulladik napon 57 ezer látogatója volt a Szigetnek, közülük 50 ezren a gyolcsba bugyolált Cyborg Eddie-t, na meg az Iron Maiden prezentálta óriási showt nézték a Nagyszínpadon.

Újabb vicces képek a sziget nulladik napjáról képgaléria

2008.08.13 15:40ma.hu
Lauren Harris is fellépett tegnap!

Bruce Dickinson a napokban volt 50 éves viszont 100 éve találták meg a Willendorfi Vénuszt, de ennek nincs köze a heavy metálhoz. Annál inkább a Sziget Octopus helyszínéhez, ahol egy 5 méter magas világító vénusz szobor szólal meg naponta ötször, 5 különböző korú nő, különböző hangulatú dalban érzékelteti korát és az idő múlását. 

Az első „teljes értékű” szigetes napot a Nagyszínpadon az Anti Flag indítja. A zenekar egy kisebb gyermekkórust kért a szervezőktől. Végül is Nyíry Lola énektanár által verbuvált 10 tagú kórus száll be néhány számba. Az alkalmi dalárdában van két 16 éves, egy 11 éves, négy 10 éves és három 9 éves énekes, akik a szöveget és a dalt előre megkapták, azonban a zenekarral először a fellépés előtt másfél órával próbálnak össze. Aztán jön az MGMT, gyerekkórus nélkül, a Flogging Molly majd Alanis Morissette, aki anyai ágon magyar. 

A Nagyszínpadot szerdán a The Kooks zárja, a világzenén lesz még – mások mellett - Leningrád és Seun Kuti és most már teljes gőzzel üzemel a Sziget, 60 helyszínen naponta 200 program, ahogy ezt már megszoktuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.