A lista elején

Amerika kapitány továbbra is vezet

Bemutatása második hétvégéjén is Amerika kapitány vezette a jegyeladási listát az észak-amerikai mozikban: a szuperhős második kalandjára 41,4 millió dollárért (10 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők.

2014.04.14 06:31MTI
Fotó: YouTube.com

Az Amerika kapitány: A tél katonája című képregényfilmben ismét egy világot fenyegető összeesküvéssel kell leszámolnia a szuperhősnek. A Joe és Anthony Russo rendező fivérek által forgatott produkciót április 10-től már a magyar közönség is láthatja a mozikban.

A filmstúdiók által vasárnap közzétett becslések szerint a Marvel stúdió szuperhőse mögött alig maradt el a nézettség tekintetében a Rio 2 című animációs film, amelyet 39 millió dolláros jegyforgalmazással mutattak be a hét végén. Az Amazonas esőerdői állatvilágának megpróbáltatásairól szóló film jegybevétele szinte pontosan ugyannyi volt, mint 2011-es bemutatásakor az Oscar-jelölést kapott első Rio mozi.

Az alacsony költségvetésű horrorfilm, az Oculus végzett a harmadik helyen 12 millió dollárral.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.